Izdvojene novosti


SOMIDOM EXPO

SOMIDOM EXPO

Poštovani,

Osječki sajam d.o.o. i HOK Obrtnička komora Osječko-baranjske županije Osijek u suradnji s Gradom Osijekom, Osječko-baranjskom županijom i HGK ŽK Osijek organiziraju SOMIDOM EXPO koji obuhvaća: 14. Obrtnički sajam, 17. Motomobil, 21. Dom, 6. Obrazovanje, 2. Moje zdravlje, na sajamskom prostoru površine od cca 2000 m2 zatvorenog i 5000 m² otvorenog izložbenog prostora.

Pročitajte više » | Napisano 03.04.2013.

Dostava podataka za izdavanje licencije zajednice

Dostava podataka za izdavanje licencije zajednice

Obavještavamo Vas da je na Web stranici Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture (http://www.mppi.hr/default.aspx?id=411 )objavljen obrazac za “Dostavu podataka za izdavanje EU licencije“.

Pročitajte više » | Napisano 29.03.2013.

OBAVIJEST RIBARIMA OTOKA HVARA

OBAVIJEST RIBARIMA OTOKA HVARA

Na službeni mail udruženja, primili smo pismo udruge hrvatskih ribara “Mare Croaticum”, upućeno svim zastupnicima Hrvatskoga sabora, u vezi s IZMJENAMA I DOPUNAMA POMORSKOG ZAKONIKA koji ide u hitnom postupku. Zbog velikog interesa ribara oko aktualne problematike, pismo, kao i odgovor predsjednika ceha za ribarstvo otoka Hvara, prenosimo u cijelosti.

Pročitajte više » | Napisano 26.03.2013.

Međunarodni sajam Eko Etno Tour

Međunarodni sajam Eko Etno Tour

Poštovani, zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas, da se ovogodišnji Međunarodni sajam turizma,proizvoda, usluga, tradicije, eno-gastronomije i događanja ruralnih područja EKO ETNO TOUR održava u Boćarskom domu u Zagrebu od 24.-28.04.2013. god.

Pročitajte više » | Napisano 21.03.2013.

Obavijest o promjeni u postupku registracije objekata koji posluju s hranom

Obavijest o promjeni u postupku registracije objekata koji posluju s hranom

Temeljem članka 52. Zakona o hrani (Narodne novine br. 46/07 i 55/11), a sukladno podjeli nadležnosti iz članka 86. istog Zakona subjekti u poslovanju s hranom moraju podnijeti zahtjev na propisani način za svaki objekt koji je pod njihovom kontrolom u kojem obavljaju djelatnost u bilo kojoj fazi proizvodnje, prerade i distribucije hrane, kako bi se objekt registrirao ili odobrio.

Pročitajte više » | Napisano 21.03.2013.