Izdvojene novosti


„Obrtnička sloga na djelu“

„Obrtnička sloga na djelu“

Povodom katastrofalnih poplava koje su pogodile našu zemlju, Hrvatska obrtnička komora (HOK) pokreće akciju solidarnosti „Obrtnička sloga na djelu“, za pomoć stradalima u poplavljenim područjima Hrvatske, među kojima je i veliki broj naših članova, obrtnica i obrtnika.

Pozivamo sva udruženja obrtnika, područne obrtničke komore, zaposlenike komorskog sustava, kao i sve obrtnike, članove HOK-a, da se zajedno s Hrvatskom obrtničkom komorom uključe u akciju solidarnosti i pomognu novčanom donacijom. Prikupljena sredstva donirat će se Hrvatskom Crvenom križu.

Novčane donacije može se uplatiti na broj žiro računa Hrvatske obrtničke komore, otvorenog za ovu namjenu: HR 9424020061100558978

Svrha uplate: ZA POMOĆ STRADALIMA U POPLAVAMA

Pročitajte više » | Napisano 27.05.2014.

J A V N I   P O Z I V ZA DODJELU OZNAKE „HRVATSKI OTOČNI PROIZVOD“

J A V N I P O Z I V ZA DODJELU OZNAKE „HRVATSKI OTOČNI PROIZVOD“

Na temelju članka 16. Zakona o otocima (Narodne novine, broj 34/99, 32/02 i 33/06) i Pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu označavanja proizvoda oznakom „Hrvatski otočni proizvod“ (Narodne novine, broj 47/07, u nastavku teksta: Pravilnik) Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije dodjeljuje oznaku „Hrvatski otočni proizvod“ u cilju poticanja razvoja otočne proizvodnje kroz prepoznatljivost i jačanje konkurentnosti otočnih proizvoda na tržištu.


Pročitajte više » | Napisano 15.05.2014.

ZAKON O TRGOVINI - IZMJENE I DOPUNE

ZAKON O TRGOVINI - IZMJENE I DOPUNE

Vlada Republike Hrvatske predložila je, a Hrvatski Sabor donio Zakon o trgovini 21. veljače 2014. godine.
U nastavku možete naći najvažnije izmjene i dopune u Zakonu:

Pročitajte više » | Napisano 14.05.2014.

OBAVIJEST E - POSLOVANJE - KONKURENTNOST MALIH I SREDNJIH PODUZETNIKA

OBAVIJEST E - POSLOVANJE - KONKURENTNOST MALIH I SREDNJIH PODUZETNIKA

Poštovani,

obavještavamo vas da je na stranici e- Poslovanja za preuzimanje dostupan priručnik e-Poslovanje za konkurentnost malih i srednjih poduzetnika.

Pročitajte više » | Napisano 14.05.2014.

HTZ EDUKACIJE 2014.

HTZ EDUKACIJE 2014.

Hrvatska turistička zajednica sukladno Programu rada za 2014. godinu provodi projekt obrazovanja djelatnika sustava turističkih zajednica i zaposlenika ostalih subjekata javnog i privatnog turističkog sektora kako bi se unaprijedila njihova marketinška znanja, a time i poboljšala učinkovitost promocije na mikro i makro razini.

Pročitajte više » | Napisano 14.05.2014.