Izdvojene novosti


OBAVIJEST svim obrtnicima zainteresiranim za informatički tečaj

OBAVIJEST svim obrtnicima zainteresiranim za informatički tečaj

Udruženje obrtnika otoka Hvara kroz ožujak i travanj ove godine organizira informatički tečaj za sve zainteresirane obrtnike otoka Hvara.
Kategorije tečaja:
1. Početnički
2. Osnovni
3. Napredni
Kontakt za prijave: tel. 742-484, mob. 091/7257-202

Pročitajte više » | Napisano 18.02.2011.

Prijave za oglašavanje u e-Katalogu obrtništva 2011. do 25. veljače

Prijave za oglašavanje u e-Katalogu obrtništva 2011. do 25. veljače

U svrhu promocije obrtnika, obrtničkih proizvoda i usluga s ciljem poslovnog povezivanja gospodarskih subjekata u zemlji i inozemstvu, Hrvatska obrtnička komora izradit će e-Katalog obrtništva 2011.
Prijave za oglašavanje u novom e-Katalogu primaju se do 25. veljače 2011. godine.
Podaci iz e-Kataloga bit će objavljeni i na poslovnim stranicama Hrvatske obrtničke komore www.hok.hr
E-Katalog će sadržavati osnovne podatke o obrtnicima zainteresiranima za poslovnu suradnju raznih oblika - kooperacija, ulaganja, lohn-poslovi, zastupanje i slično.

Pročitajte više » | Napisano 17.02.2011.

OKRUGLI STOL - NAJAVA

OKRUGLI STOL - NAJAVA

Turistička zajednica grada Hvara 17.02.2011. u 09.00 sati organizira u gradskoj Loggi Okrugli stol na kojem će se raspravljati i dogovarati o pripremi nadolazeće turističke sezone. Među ostalima, u raspravi će sudjelovati i predsjednica Udruženja Katica Vučetić , kao i predstavnici svih sekcija Udruženja obrtnika otoka Hvara. O zaključcima ćemo vas obavijestiti naknadno.

Pročitajte više » | Napisano 16.02.2011.

U HVARU ODRŽANA HACCP EDUKACIJA ZA UGOSTITELJE

U HVARU ODRŽANA HACCP EDUKACIJA ZA UGOSTITELJE

Udruženje obrtnika otoka Hvara i mr.sci. Nevenka Vidović organizirali su 15.02.2011.g. u gradu Hvaru HACCP edukaciju za ugostitelje.
Obzirom na postojanje HACCP vodiča za ugostitelje čija primjena je dovoljna za zadovoljenje zakonskog zahtjeva primjene HACCP-a u ugostiteljstvu, gđa Vidović je održala edukaciju za HACCP prema Vodiču za ugostitelje na kojem su se detaljno razmotrili praktični aspekti primjene HACCP-a u ugostiteljstvu. Nakon edukacije ...

Pročitajte više » | Napisano 16.02.2011.

Od 30. lipnja zamjena knjižica za plavi dizel za kartice

Od 30. lipnja zamjena knjižica za plavi dizel za kartice

Poljoprivrednici i ribari će od 30. lipnja početi zamjenjivati sadašnje knjižice za plavo gorivo za nove kartice za to gorivo, primjena kartica počet će 1. srpnja.
U prvih mjesec dana moći će koristiti i knjižice, no one će prestati važiti od 1. kolovoza, izvijestili su iz Ministarstva poljoprirede, ribarstva i ruralnog razvoja. Od 30. lipnja 2010. godine počet će zamjena knjižica za plavo gorivo i dosadašnje knjižice goriva za poljoprivrednike i knjižice goriva za ribolov i akvakulturu zamjenjuju se karticom \"Gorivo za poljoprivredu i ribarstvo\" (kartica goriva). Karticu goriva, na zahtjev korisnika, izdaje Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, odnosno nadležna tijela za izdavanje povlastica za ribolov, uzgoj i akvakulturu - područne jedinice Uprave ribarstva.

Pročitajte više » | Napisano 05.07.2010.