Poziv frizerima na Otvoreno prvenstvo Hrvatske - FRIZERI

Poziv frizerima na Otvoreno prvenstvo Hrvatske - FRIZERIPozivamo frizere na Otvoreno prvenstvo Hrvatske koje će se održati u Zagrebu, 4. studenoga u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u sklopu frizerskog festivala Hair Fest.

Ceh frizera i kozmetičara podržao je organizaciju ovog natjecanja, kao kontinuiranu aktivnost Ceha u organizaciji natjecanja i promociji struke.

Natjecateljske kategorije, pravila natjecanja, propozicije, kao i način suđenja u skladu su sa propisima Svjetske frizerske organizacije OMC-a (ORGANISATION MONDIALE COIFFURE).
Na Otvorenom prvenstvu sudjelovat će i frizeri iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije u ovkiru nastavka zajedničkog projekta „Jadranske lige“.

Natjecateljske kategorije koje će biti zastupljene na Otvorenom prvenstvu su :
- full fashion žene
- full fashion muškarci
- vjenčana frizura / bridal
- moda na dugoj kosi / long hair up&down
- fantazija
- modno šišanje za žene / trend cut
- modno šišanje muškarci / trend cut

Natjecanje će biti održano u terminu od 9:00 do 12:00 sati u foajeu male dvorane Vatroslava Lisinskog (www.lisinski.hr). Dodjela nagrada pobjednicima je u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u 15.45h.
Točan raspored natjecateljskih disciplina biti će dostavljen naknadno.

Natjecanje se odvija u sklopu Hair Fest frizerskog festivala koji traje od 9.00-19.00h. Dolaze čak dva internacionalna imena - slavni Tim Hartley i u Londonu već nekoliko godina rasprodan Richard Ashforth/SACO), organiziraju se panel diskusije s vodećim imenima struke, info prezentacije o novitetima, revija frizera Zagreb Hair Show, nastupi timova Mič Styling, ZGAT, Idea Academy (Ivana Bajsić). Event je sastavljen kao cjelodnevni pick&mix program, usmjeren isključivo na frizerstvo. Event se održava u nekoliko prostora u Lisinskom po kojem će sudionici cirkulirati cijeli dan.

Kotizacija. Kotizacija za natjecatelje iznosi 220,00kn (30 Eur). Kotizacija uključuje i ulazak jednog natjecatelja na sve programe Hair Fest-a - cijena ulaznice u prodaji inače je 320kn (44Eur).

Prijave. Kako bi se prijavili na natjecanje potrebno je dostaviti ime i prezime natjecatelja, adresu, fiksni telefon, broj mobitela i e-mail adresu na: kresimir.tomic@hok.hr. Obavezno navesti kategoriju u kojoj se natječete.

Po primitku podataka ovlaštena tvrtka za distribuciju karata eventa, Eventim d.o.o., kontaktirat će Vas putem e-maila radi izdavanja ponude za plaćanje.

Prijave za natjecanje se primaju do 26.10.2012., do kada trebaju biti plaćene i kotizacije.

Propozicije natjecateljskih kategorija možete ih pronaći i na www.hok.hr ili na www.infosaloni.net

Dodatni program za natjecatelje: pozivamo Vas na piće dobrodošlice za natjecatelje i timove u subotu, 3.11.2012. u 20.00h, u kavani Lisinski (u sklopu zgrade Lisinskog).

Za sve informacije vezane uz natjecanje možete se obratiti: HOK/Krešimir Tomić tel. 00 385 4806631, kresimir.tomic@hok.hr; Urban akademija/Lidija Štokić tel. 00 385 91 254 2939; urban@urban.com.hr

Preuzeto s: HOK.hr

« Povratak na novosti | Napisano 12.10.2012.