TJEDAN RESTORANA OTOKA HVARA ( Hvar, Jelsa, Stari Grad)

Trudeći se zadržati status jedne od najpopularnijih turističkih destinacija, otok Hvar iz godine u godinu smišlja nove načine obogaćivanja svoje turističke ponude. Kada govorimo o 2013. godini, među brojnim događanjima koja će se odvijati na otoku možemo izdvojiti Tjedan restorana koji će se održati u gradovima Hvaru, Jelsi i Starom gradu.

Tjedan restorana grada Hvara, tijekom kojega će se svojom gastro ponudom predstaviti većina hvarskih restorana, započinje u ponedjeljak 30.09.2013. Za vrijeme trajanja ove gastro manifestacije u dnevnoj ponudi restorana naći se će mnoge hvarske delicije po cijeni od 150,00 kuna i neizostavnu čašu vina.

Tjedan jelšanskih restorana održat će se u periodu od 08. do 15. rujna, kada će se u gradskim restoranima moći kušati specijaliteti lokalne ponude po cijeni od 120,00 kuna sa uključenom konzumacijom čaše vina.

Dani starograjskih restorana održat će se u tjednu od 24.06.2013 do
31.06.2013. godine, kada se na prostoru grada održava i Festival divljeg cvijeća. Pored različitih predavanja, koncerata i prezentacija koje se održavaju povodom Festivala, strani i domaći posjetitelji, jednako kao i lokalni gurmani , moći će probati delicije starogradske kuhinje po cijenama od 100,00 kn uz uključenu čašu vina.

Pozivamo Vas da posjetite navedene manifestacije te uživate u eno gastronomskim delicijama koje će marljive ruke naših ugostitelja ovoga puta pripremiti za Vas.

« Povratak na novosti | Napisano 26.04.2013.