PRIJEDLOG PRAVILNIKA O MALOM OBALNOM RIBOLOVU - javna rasprava

Poštovani,

obavještavamo Vas da je Ministarstvo poljoprivrede otvorilo javnu raspravu o Pravilniku o malom obalnom ribolovu koja će trajati idućih 7 dana (od 13.01.2015. do 20. 01. 2015. godine).

Na WEB stranicama MP ( http://www.mps.hr/ribarstvo/default.aspx?id=620 ) 13. siječnja 2015. objavljen je nacrt Pravilnika o malom obalnom ribolovu čime je otpočeto savjetovanje s dionicima, udrugama, interesnim skupinama i pojedincima, te zainteresiranom javnošću povodom izrade nacrta predmetnog propisa.

U tijeku je savjetovanje s dionicima, udrugama, interesnim skupinama i pojedincima, te zainteresiranom javnošću povodom izrade nacrta Pravilnika o malom obalnom ribolovu. Ovim se nacrtom prijedloga Pravilnika propisuju broj sudionika koji će moći prijeći iz kategorije malog ribolova u gospodarsku kategoriju malog obalnog ribolova.

Ministarstvo poljoprivrede poziva zainteresiranu javnost da se aktivno uključi u javnu raspravu sa svojim prijedlozima.

Javna rasprava odvija se na linku: http://www.mps.hr/default.aspx?id=14144

Klikom na donji link „Uključivanje u javnu raspravu“, dolazite na stranicu Ministarstva poljoprivrede na kojoj se odvija predmetna java rasprava i na kojoj možete naći nacrt Pravilnika i Obrazac za sudjelovanje u javnoj raspravi.

Kako bi se omogućila što kvalitetnija obrada pristiglih mišljenja, primjedbi, prijedloga i komentara, svi zainteresirani mogu svoja mišljenja, prijedloge, primjedbe i komentare uputiti najkasnije do ponedjeljka 20. siječnja 2015. godine, isključivo na predviđenom obrascu i dostaviti na e-mail adresu: vlatka.vranesic@mps.hr

« Povratak na novosti | Napisano 14.01.2015.