PREDAVANJE I PREZENTACIJA 04.03.2013. u 12 sati, Loggia - FISKALNE BLAGAJNE

Fiskalizacija je već uzela maha i osnovni problem kojeg svi korisnici spominju jest činjenica da je onima koji do sada nisu imali nikakvo računalo, pos terminal, pisač, trošak fiskalizacije jednostavno previsok jer kompletnu opremu moraju kupiti.
Kako cijelo vrijeme pokušavamo pronaći naćina omogućiti krajnjem korisniku što jednostavniji proces nabavke potrebne opreme, ostvarili smo suradnju s HT-om (T-Com) uz pomoć kojeg smo Vam sada u mogućnosti ponuditi kupovinu opreme putem njihove ICT ponude.
Offero Prima d.o.o. kao dugogodišnji partner HT-a i dalje ostaje „Vaš čovjek“ u Hvaru jer ćete ugovore o obročnoj otplati opreme potpisivati s nama, te ćemo Vam na istu mi instalirati aplikacije.
U tom smislu, organizirali smo prezentaciju ove ponude u Hvaru, u gradskoj Loggi 04.03.2013. s početkom u 12 sati.
Nećemo previše govoriti o SMART RJEŠENJA fiskalnim blagajnama jer ste ove prezentacije i tako uglavnom svi već vidjeli. Na koncu, na otoku Hvaru je već sada gotovo svaki drugi gospodarstvenik (ugostitelj, trgovina, usluga) naš korisnik i vjerojatno ste već čuli o nama. O kvalititeti aplikacija i podrške koju pružamo kranjim korisnicima. Ono što je novost u SMART RJEŠENJA ponudi, jest mogućnost najma aplikacija čime je mjesečna rata (za korištenje i održavanje ) aplikacije bitno niža od one kada se aplikacija kupuje. Dakle, dodatne pogodnosti za sve korisnike.
Moramo napomenuti da HOK (Hrvatska Obrtnička Komora) surađuje s HT-om i s Offero Prima d.o.o, te da smo za sve članove HOK-a osigurali poseban popust od 15% na standardnu cijenu.
HT u sklopu svoje standardne ponude za potrebe fiksalizacije nudi i SMART RJEŠENJA aplikacije.
Dakle, HT i Offero uz podršku HOK-a (na nivou čitave RH) nude kompletnu uslugu FISKALNE BLAGAJNE.
Dođite, poslušajte i pitajte što Vas zanima.
S poštovanjem,
Igor Kolumbić, direktor
Offero Prima d.o.o.

« Povratak na novosti | Napisano 02.03.2013.