Poziv ugostiteljima za sudjelovanje u realizaciji 58. Hvarskih ljetnih priredbi

Pozivaju se ugostitelji, članovi Udruženja obrtnika otoka Hvara, da se uključe u realizaciju 58. Hvarskih ljetnih priredbi u organizaciji Grada Hvara.
Za potrebe održavanja događanja na određenim lokacijama (Ljetna pozornica Veneranda, Ljetnikovac Hanibala Lucića i Malo Grablje) od 15. lipnja do 15. rujna 2019. u točno određenim datumima, Grad Hvar kao organizator želi posjetiteljima kulturnih događanja omogućiti i ugostiteljsku ponudu - prodaju bezalkoholnih i alkoholnih pića od 21 do 24 sata. Obrtnik se obavezuje da će uslugu posluživanja pića obaviti uz vlastitu pripremu i dostavu na mjesto opsluživanja. Svi ostali detalji razradit će se u dogovoru s organizatorom.
Ovim putem pozivamo zainteresirane članove Udruženja koji ispunjavaju uvjete za obavljanje ovakve vrste ugostiteljske djelatnosti da se jave na kontakt organizatora do petka, 31. svibnja 2019. godine.

Za sva pitanja i dodatne informacije slobodno se obratite na hvarsko-ljeto@hvar.hr.« Povratak na novosti | Napisano 24.05.2019.