OBJAVLJENI JAVNI POZIVI ZA POTICAJE U 2010. GODINI

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva počelo je 5. ožujka s objavom Javnih poziva za Projekte bespovratnih poticaja za obrtnike i poduzetnike temeljem Operativnog plana poticanja malog i srednjeg poduzetništva za 2010. godinu.

Objavljeni su javni pozivi za slijedeće Projekte:
projekt - "gazele“
projekt - "inovacijom do konkurentnosti“
projekt - "klasteri – udruživanjem do uspjeha“
projekt - "dokvalifikacije i prekvalifikacije u obrtništvu"
projekt - "obrazovanje za poduzetništvo"

Kompletan sadržaj Javnih poziva s objašnjenjima i potrebnom dokumentacijom objavljeni su na internetskim stranicama Ministarstva www.mingorp.hr .
Informacije o uvjetima i potrebnoj dokumentaciji te roku prijave za pojedini Projekt dostupne su i na info telefonu 0800 234 505 u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva i/ili Hrvatskoj obrtničkoj komori na 062 000 026 (birati „5“ – kreditiranje i državne potpore).

Također, obavještavamo Vas da je u „Jutarnjem listu“ 12.03.2010. Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva objavilo Javne pozive:

1. PROJEKT „OBRAZOBANJE U OBRTNIŠTVU“ za 2010. godinu
Projektna aktivnost A – Informatičko obrazovanje obrtnika Projektna aktivnost B - Stipendiranje učenika u deficitarnim zanimanjima Projektna aktivnost C- Razvoj strukovnih škola za obrtnička zanimanja Projektna aktivnost D- Cjeloživotno obrazovanje obrtnika Projektna aktivnost E- Poticaji izvoĎačima praktične nastave za obrtnička zanimanja Javni poziv je otvoren 45 dana od dana objavljivanja.

2. PROJEKT „DOKVALIFIKACIJE I PREKVALIFIKACIJE U OBRTNIŠTVU“ za 2010. godinu
Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava.

3. PROJEKT –„RAZVOJ TRADICIJSKIH I UMJETNIČKIH OBRTA“ za 2010. godinu

Javni poziv je otvoren 45 dana od dana objavljivanja.
Tekst navedenih Projekata nalazi se na Web stranici Ministarstva, gospodarstva i poduzetništva: www.mingorp.hr

« Povratak na novosti | Napisano 15.03.2010.