Međunarodni sajam Eko Etno Tour

Poštovani, zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas, da se ovogodišnji Međunarodni sajam turizma,proizvoda, usluga, tradicije, eno-gastronomije i događanja ruralnih područja EKO ETNO TOUR održava u Boćarskom domu u Zagrebu od 24.-28.04.2013. god.
Glavna značajka ovogodišnje manifestacije je turistička burza EKO ETNO TRADE SHOW koja će pružiti priliku za čvršću, trajniju i bržu povezanost svih ponuđača turističkih usluga i proizvoda s kupcima (hosted buyers) u potrazi za inovativnim turističkim ponudama.
Turistička burza je pravo mjesto gdje se sastaje turistička industrija kontinentalnog, ruralnogi svih ostalih oblika turizma, pružajući mogućnosti ponuđačima da na jednom mjestu stupe u kontakt s oko 70 pomno odabranih zainteresiranih kupaca – domaćih i inozemnih turističkih agencija iz regije.
Svrha turističke burze je povezivanje pružatelja usluga ruralnog i ostalih oblika turizma iz regije i srednje Europe s a specijaliziranim organizatorima putovanja. Očekuje se 60 izlagača - ponuđača usluga iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore te se predviđa do 15-ak sastanaka dnevno, prema unaprijed utvrđenom rasporedu.
Eko Etno Trade Show je inovativni događaj kroz koji će se poticati osmišljavanje novih inovativnih turističkih proizvoda i usluga te novih oblika marketinga, promocije i direktne prodaje kvalitetnih turističkih aranžmana. Izlagačima (receptivne turističke agencije, hotelijeri, seoska gospodarstva, tuističke zajednice, turističke udruge i sl.) se pritom pružaju brojne mogućnosti za umrežavanje i jačanje poslovnih odnosa, kroz pregovore i neposredne
kontakte s potencijalnim kupcima njihovih usluga i proizvoda.

Za prijavu i detalje posjetite: http://www.ekoetno-sajam.com

« Povratak na novosti | Napisano 21.03.2013.