MEDJUNARODNI KULINARSKI FESTIVAL BISER MORA U SUPETRU

MEDJUNARODNI KULINARSKI FESTIVAL  BISER MORA  U SUPETRUSavez kuhara mediteranskih i europskih regija iz Splita organizira petu godinu zaredom sada već tradicionalni Međunarodni gastronomski festival „Biser mora“ koji se održava u Supetru na otoku Braču, Svpetrus Hoteli u periodu od 08.-11.04.2010.

Sve aktivnosti Saveza kuhara mediteranskih i europskih regija (SKMER-a) usmjerene su na privlačenje kuhara i organizacija vezanih uz gastronomiju iz drugih zemalja i proširenju postojećih partnerstva što je i cilj ove manifestacije kojom će se kroz kulinarska natjecanja, prezentacije, degustacije i predavanja predstaviti kuhinju hrvatskih i drugih stranih zemalja.

„Biser mora“ je u samim početcima okupljao samo hrvatske kuhare da bi vremenom postao jedna od najznačajnijih gastronomskih manifestacija na Mediteranu. Danas na „Biseru mora“ sudjeluje nekoliko stotina kuhara iz više od 10 zemalja što potvrđuje njezin status u svijetu gastronomije.

Biti će nam drago da prisustvujete ovom događanju u što većem broju. Nadamo se da će svi imati jedno ugodno profesionalno iskustvo.

Dodatne informacije možete pronaći na web stranici SKMER-a
www.dalmatinskikuhar.hr

« Povratak na novosti | Napisano 10.03.2010.