Hrvatski obrtnici prezentirat će svoje proizvode i usluge na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2024.

Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2024. koji će se održati od 16. do 20. travnja 2024. godine.

Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru predstavlja najznačajniju sajamsku manifestaciju u Bosni i Hercegovini, okupljajući više od 700 izlagača iz preko 20 zemalja diljem svijeta. Sajam je izvrsno mjesto za prezentaciju proizvoda i usluga koje nude obrtnici i poduzetnici ne samo u Bosni i Hercegovini, već i šire, te privlači posjetitelje iz više od 40 država. Dodatne informacije o ovogodišnjem sajmu i izlagačima dostupne su na web stranici Mostarskog sajma.

Ovogodišnja zemlja-partner sajma u Mostaru je Hrvatska, što će zasigurno usmjeriti pažnju posjetitelja i gospodarskih institucija prema izložbi hrvatskih obrtnika i poduzetnika.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu „ključ u ruke“. Svaki izlagač će, u sklopu priprema za svoju prezentaciju na sajmu, dobiti izložbeni prostor koji je uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama. Također, svaki izlagač će dobiti: dva natpisa na štandu, reprezentaciju i domaćicu na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-Mostar-Zagreb i postavu na štandu, dežurnu osobu, najavu nastupa prema službama sajma Mostar, sve potrebne informacije te kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Štand Hrvatske obrtničke komore i hrvatskih obrtnika smješten je u paviljonu 1, na samome ulazu u paviljon i sajam. Uz centralni info-pult Komore za informiranje posjetitelja, bit će prezentirana ponuda 11 izlagača-obrtnika i obrtničkih institucija u organizaciji Hrvatske obrtničke komore.

Posjetitelji će na štandu imati priliku vidjeti široku ponudu visokokvalitetnih parketa i podnih obloga obrta "SLAVONICA", koji već niz godina zauzima vodeću poziciju u ponudi parketa, kako ponudom tako i uslugom postavljanja istih.

Obrt "RADIONA ZA IZRADU ZUPČASTIH I PUŽNIH PRIJENOSA HABUŠ" će predstaviti svoju ponudu zupčanika, pužnih prijenosnika i strojnih dijelova. Ovaj obrt već desetljećima nudi kompletnu uslugu izrade zupčanika i obrade metala na domaćem i inozemnom tržištu.

Obrt "ELEKTROMEHANIKA" će na sajmu u Mostaru predstaviti svoje proizvode i usluge u području opreme i alata za građevinarstvo i elektroindustriju, kao i sigurnosnu opremu i ručno izrađene penjalice. Svi materijali koje koriste potječu isključivo iz Hrvatske i zemalja Europske unije.

Obrt "ZZR DUNI Ljevaonica obojenih metala" će predstaviti svoju novu ponudu usluga lijevanja i strojne obrade odljevaka. Također, obrt "PROMEGA" će predstaviti proizvodnju konzola, krakova i adaptera za javnu rasvjetu i plastifikaciju metala te obradu metala.

Posjetiteljima će biti predstavljena i ponuda usluga izrade projekata, tehničke zaštite i procjene obrta "MARIS" iz Rijeke.

Kako bi se osim proizvodnih obrta predstavila i tradicija te umijeće izrade namještaja i stolarskih usluga, zajedničkim radom obrta „Atelier Varga“ i „Stolarija Petrić sa stilom“ na štandu će biti prezentiran unikatni masivni drveni stol i stolice izrađene od sirovine drveta starog preko tri tisuće godina, obrađenog na jedinstven način spoja oka umjetnika i iskusne stolarske tehnike.

Na štandu će se također predstaviti proizvodi i umijeće ručne izrade kukičanih, pletenih i kožnih dizajnerskih modnih torbica i novčanika obrta "Apollo" iz Zagreba, koji prvi puta svoje proizvode predstavljaju na sajmu.

Uz zajedničku suradnju Hrvatske obrtničke komore i Obrtničkih komora Krapinsko-zagorske i Karlovačke županije, na sajmu će biti prezentirani uzorci proizvoda starih zanata i tradicijskih obrta, kao i promotivni materijali proizvodnih i umjetničkih obrta dviju županija uz podjelu kvalitetnih višejezičnih kataloga obrtnika.

Hrvatska obrtnička komora pozvat će predstavnike obrtničkih i gospodarskih institucija iz Bosne i Hercegovine, kao i predstavnike diplomatskih predstavništava Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini, te predstavnike resornog Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske, kao i sve zainteresirane posjetitelje sajma. Cilj je upoznati ih s ponudom hrvatskih obrtnika i radom Hrvatske obrtničke komore na promociji obrtništva izvan granica Hrvatske.

Posjetiteljima štanda bit će na usluzi predstavnik Hrvatske obrtničke komore koji će odgovarati na sva dodatna pitanja i pružati informacije. Pozivamo sve domaće i strane posjetitelje sajma u Mostaru da posjete štand hrvatskih izlagača te uz kavu ili sok iskoriste priliku da se osobno uvjere u kvalitetu obrtničkog rada i ponude te saznaju više o radu same Hrvatske obrtničke komore.

Na dnu ove stranice:

pozicija štanda Hrvatske obrtničke komore u paviljonu 1
plan Mostarskog sajma s prilaznim putevima

Preuzimanja
Naziv datoteke Veličina
Pozicija štanda HOK-a na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2024..pdf 73.24 KB
Mostarski sajam_nacrt sajmišta i pozicija s dolaznim putevima.pdf 145.33 KB

« Povratak na novosti | Napisano 27.03.2024.