20.Susret ribara - najava

Hrvatska obrtnička komora ove godine organizira tradicionalni, jubilarni, dvadeseti po redu Susret ribara koji će se održati u Šibeniku, 29. i 30. listopada 2015. godine (Solaris Hotel „Ivan“).

Domaćin 20. Susreta ribara je Obrtnička komora Šibensko-kninske županije.Na 20. Susretu ribara, kroz stručna izlaganja i raspravu, razmotrit će se niz tema koje su značajne za ribarski sektor :Uvodno izlaganje predsjednika Ceha za ribarstvo i akvakulturu HOK-a
Aktualno stanje i perspektive hrvatskog ribarstva
Ribarstvo i marikultura u Šibensko-kninskoj županiji
Operativni program za pomorstvo i ribarstvo Republike Hrvatske za programsko razdoblje 2014.-2020. godine
20. jubilarni Susret ribara i osvrt na 1. Susret ribara, te na sve do sada održane tradicionalne Susrete ribara kroz proteklih 20 godina
Planovi upravljanja u ribarstvu
Problematika iskrcajnih mjesta za ribarska plovila
Stanje resursa u Jadranskom moru
Marikultura u Republici Hrvatskoj
Inspekcijski nadzor u ribarstvu
Obzirom na zanimljivost tema i važnost problematike, značajni dio vremena predviđenog Programom, rezerviran je za raspravu, tijekom koje će sudionici moći iznijeti svoja mišljenja i stavove.

Osim velikog broja ribara, predstavnika znanstvenih institucija i ustanova, skupu će prisustvovati i predstavnici županijskih obrtničkih komora, kao i dužnosnici Hrvatske obrtničke komore.

Isto tako, očekuje se nazočnost visokih državnih dužnosnika, predstavnika nekoliko ministarstava, saborskih zastupnika, predstavnika Obalne straže RH, predstavnika lučke uprave i lučke kapetanije, županijskih čelnika i drugih uglednih gostiju te brojnih predstavnika medija.

Radni dio i smještaj sudionika 20. Susreta ribara je u Solarisu, Hotel "Ivan" i Hotel „Andrija“.

Predsjednik Organizacijskog odbora je Dalibor Kratohvil, potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore, a članovi Organizacijskog odbora su:

Joso Smolić, predsjednik OK Šibensko-kninske županije

Mato Oberan, predsjednik Ceha za ribarstvo i akvakulturu HOK-a

Edison Boško, podpredsjednik Ceha za ribarstvo i akvakulturu HOK-a

Dušan Prelević, član Ceha za ribarstvo i akvakulturu HOK-a.

Rezervacija hotelskog smještaja obavlja se popunjavanjem Prijavnog obrasca.

« Povratak na novosti | Napisano 11.09.2015.